Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Η Λήμνος είναι το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας , διαθέτει ακτογραμμή 260 περίπου χιλιομέτρων, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν αμέτρητες παραλίες. Περίπου 100 στον αριθμό και γύρω στις 30 προσβάσιμες. Οι περισσότερες παραλίες έχουν άμμο και ρηχή θάλασσα και διαθέτουν τις βασικές υποδομές (ομπρέλες, ξαπλώστρες, κτλ) Σε όλες τις οργανωμένες παραλίες του νησιού οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες διατίθενται δωρεάν ενώ υπάρχουν beachbar–καφέ και εστιατόρια όπου παρέχουν σέρβις στην παραλία με πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτή η παραλία βρίσκεται στην περιοχή Ανδρώνι και είναι η πιο κοσμική παραλία της Μύρινας, εκεί βρίσκεται το εντυπωσιακό πετρόχτιστο συγκρότημα «ΑΚΤΗ ΜΥΡΙΝΑ», όπου στην δεκαετία του 70'-80' ήταν από τα πιο κοσμικά και δημοφιλή ξενοδοχεία της Ελλάδος. Η παραλία πήρε το όνομά της λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού (αμμώδης παραλία με ρηχά και ζεστά νερά).

Ο Ρωμαίικος Γυαλός αν και βρίσκεται μέσα στην πόλη τα νερά του είναι πεντακάθαρο όπως και η αμμουδιά του. Τα νερά είναι ρηχά και κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς και πολλά ωραία ταβερνάκια και καφέ.

Νότια του κάστρου στην παλία τουρκική συνοικία, την σημερινή Νέα Μάδυτο, βρίσκεται ο Τούρκικος γυαλός. Η αμμώδης αυτή παραλία είναι δίπλα στο λιμάνι της Μύρινας, έχει ψιλή άμμο και πεντακάθαρα νερά.

Photo Gallery

Scroll to Top