Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Η Πινακοθήκη Βαλκανικής Τέχνης

433 times

10,5 χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται η Πινακοθήκη Βαλκανικής Τέχνης στο χωριό Κοντιας. Η ιδέα ξεκίνησε όταν ο πολιτιστικός Σύλλογος Κοντιατινών Λήμνου πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει δυο Βαλκανικά Συμπόσια Ζωγραφικής το 1999 και το 2001. Οι δημιουργοί που συμμετείχαν, σπουδαία ονόματα της Τέχνης των Βαλκανίων, χάρισαν έργα τους, τα οποία στη συνέχεια στεγάστηκαν στο υπέροχο  πετρόκτιστο κτήριο που αγοράστηκε και αναπαλαιώθηκε από τους Κοντιατινούς με την υποστήριξη του δήμου Κούταλης.
Τα έργα που εκτίθενται αποδίδουν κυρίως τον τρόπο με τον οποίο είδαν τη Λήμνο οι καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την ΠΓΔΜ, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία.Η Πινακοθήκη του Κοντιά πρωτολειτούργησε τον Αύγουστο του 2007.

Tagged under

 

Photo Gallery

Scroll to Top