Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Τα Κόκκινα και ο Φακός

414 times

Η χερσόνησος του Φακού είναι μια φυσική στενή διώρυγα ανάμεσα στον κόλπο του Μούδρου και του Διαπορίου. Μια διαδρομή με πολλά ξωκλήσια, ανάμεσα σε μεγάλες καλλιεργημένες εκτάσεις, πλούσια βοσκοτόπια, αγροκτηνοτροφικές μονάδες και εξαιρετικής λαϊκής αρχιτεκτονικής μαντριά – πρόκειται, άλλωστε, για την αρχαία περιοχή των Κεχαγιάδων της Λήμνου. Οι ακτές είναι γενικά απότομες εκτός από την παραλία Κόκκινα.


Τα κόκκινα βρίσκονται περίπου 7χλμ. από το Διαπόρι. Πήραν το όνομά τους από τους κατακόκκινους βράχους της περιοχής που κάνουν αυτή την παραλία να ξεχωρίζει.
Αν θες να πας εκεί, θα πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο και να περπατήσεις γύρω στα 500 μ. ή την επισκεφτείς με σκάφος ή βάρκα.

 

Photo Gallery

Scroll to Top