Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Η Χαβούλη

919 times

Λίγο πιο μακριά από το Φαναράκι κι αφού διανύσετε λίγη απόσταση σε χωματόδρομο, θα ανακαλύψετε άλλη μια καταπληκτική παραλία H παραλία της Χαβούλης, όπου μαζί με το ποταμάκι που εκβάλλει σ΄ αυτή, συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο απαράμμιλης ομορφιάς. Μια χρυσαφένια αμμουδιά, προστατευμένη από ανέμους και κύματα.

Εδώ φύεται το κρινάκι της θάλασσας, ένα από τα προστατευμένα είδη της χλωρίδας της Λήμνου. Χαλαρή ατμόσφαιρα, ιδανική και για οικογένειες. Η παραλία αυτή βρίσκεται στον κόλπο του Μούδρου και είναι πολύ καλά οργανωμένη με beach bar, ομπρέλες και ξαπλώστρες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο σνακ. Για τους λάτρεις των σπορ υπάρχει χώρος για beach volley καθώς και εξοπλισμός για θαλάσσια παιχνίδια.

 

Photo Gallery

Scroll to Top