Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Το Φαναράκι

433 times

Πηγαίνοντας προς το λιμάνι του Μούδρου, πριν φτάσετε στο δημαρχείο του χωριού, θα δείτε την πινακίδα που αναγράφει Φαναράκι. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος μέχρι την παραλία. Βρίσκεται στον κόλπο του Μούδρου και αποτελείται από το μεγάλο και το μικρό Φαναράκι. Και στις δύο παραλίες υπάρχουν Beach Bar.

Στο μικρό φαναράκι θα βρείτε μικρούς όρμους με αμμουδερές παραλίες κατάλληλες για καταδύσεις. Είναι μικροί κόλποι με αμμώδη παραλία που όμως προσφέρονται και για βουτιές από τα βράχια που στην κυριολεξία τις σκεπάζουν. Οι λουόμενοι μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία σε απομονωμένα σημεία ανάμεσα στα βράχια, όπου η φύση έχει δημιουργήσει «ατομικούς» κολπίσκους με άμμο. Το χειμώνα στις σπηλιές στο Φαναράκι κάνουν την εμφάνιση τους φώκιες Μονάχους-Μονάχους.

 

Photo Gallery

Scroll to Top