Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

O Κότσινας

425 times

Την παραλία Κότσινα θα τη βρείτε κοντά στον ομώνυμο οικισμό, κρυμμένη στον κόλπο του Πουρνιά. Τα ρηχά της νερά την καθιστούν ιδανική επιλογή για οικογενειακό μπάνιο και τα παιδιά σας θα επιδοθούν σε παιχνίδια στην αμμουδιά.

Η περιοχή έχει μεγάλη ιστορική σημασία, αφού από εκεί εξορυσσόταν η θαυματουργή λημνία γη, ενώ τα σπουδαία ιστορικά μνημεία που θα συναντήσετε - το άγαλμα της θρυλικής Μαρούλας και η Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνδυάσετε το μπάνιο σας με μια όμορφη βόλτα, όπου θα πάρετε μια γεύση από την ιστορία της Λήμνου. Η παραλία είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bar, ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε ντόπιους ψαρομεζέδες στο λιμανάκι της περιοχής

 

Photo Gallery

Scroll to Top