Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Το Γομάτι

434 times

Σε ένα μικρό κόλπο, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων Βόρεια της Μύρινας μετά το χωριό Κατάλακος θα αντικρύσετε ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Λήμνου, την παραλία Γομάτι. Έχει μεγάλη ακτογραμμή, είναι απροστάτευτη απ' τους ανέμους και προσφέρεται για wind surfing, ενώ η μορφολογία της, με βράχια, πέτρες και βότσαλα απ' τη μια πλευρά και με παχιά άμμο απ' την άλλη, δημιουργεί μια ειδυλλιακή αντίθεση. Το Γομάτι αποτελεί ιδανική επιλογή για ήσυχο μπάνιο και περιπάτους στην αμμουδιά.

Αν και ενδείκνυται για ήρεμες αποδράσεις, έχει τουριστικές παροχές, τόσο ξαπλώστρες και ομπρέλες στο beach bar της παραλίας.
Σας συνιστούμε πριν τη παραλία να επισκεφτείτε τις εντυπωσιακές αμμοθίνες, γνωστές ως Παχιές Αμμουδιές, που θα σας δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην έρημο, περπατήστε στα αμμώδη βουνά και φωτογραφηθείτε σ΄αυτή τη "Μικρή Ζαχάρα"
Για να βρεθείτε εκεί από Μύρινα θα ακολουθήσετε τον περιφερειακό προς το αεροδρόμιο και θα στρίψετε προς Κορνό. Θα ακολουθήσετε το δρόμο προς Σαρδές, Δάφνη και Κατάλακο. Στην συνέχεια θα ακολουθήσετε τον οικολογικό δρόμο (χωματόδρομος) προς το Γομάτι, όπως θα δείτε από τις αναγραφόμενες πινακίδες. Η περιοχή θεωρείται σημαντικός βιότοπος και γι'αυτό έχει γίνει ήπια παρέμβαση στην περιοχή.

 

Photo Gallery

Scroll to Top