Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Ο Αϊ Γιάννης

421 times

Μόλις 6 χιλιόμετρα από την Μύρινα, κοντά στο χωριό Κάσπακα βρίσκεται ο παραλιακός οικισμός Αϊ Γιάννης. Η παραλία και ο οικισμός έχουν πάρει το όνομα τους από τον ομώνυμο ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη που δεσπόζει επάνω στο βράχο. Ο οικισμός χωρίζεται σε 3 τμήματα την παραλία του Αϊ Γιάννη, της Πρασσά και του Καρβουνόλακα. Στο πρώτο τμήμα στην παραλία του Αι Γιάννη υπάρχουν μεγάλα ηφαιστειογενή βράχια Χαρακτηριστικό της παραλίας είναι το ψιλό βοτσαλάκι και τα καθαρά κρυστάλλινα νερά της.

Ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο τμήμα της παραλίας που συναντά κανείς καθώς εισέρχεται στον οικισμό υπάρχει ένας μικρός κολπίσκος ιδιαίτερης ομορφιάς, μια υπέροχη ρηχή παραλία με αμμουδιά όπου είναι και η πιο πολυσύχναστη της περιοχής. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία, παραδοσιακές ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό, καφέ και μικρά μπαρ. Εάν επιλέξετε κάποιο ταβερνάκι του οικισμού για φαγητό ρωτήστε για το παραδοσιακό Κασπακ'νο ένα ιδιαίτερο, φουρνιστό φαγητό από το κοντινό χωριό Κάσπακας με κύρια συστατικά το αρνί, το ρύζι και το μελίχλωρο τυρί (παραδοσιακό ημίσκληρο τυρί).

 

Photo Gallery

Scroll to Top