Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Το Κέρος

440 times

Η παραλία βρίσκεται σε έναν κόλπο στην ανατολική ακτή της Λήμνου, 2 χλμ. από το χωριό Καλλιόπη. Eίναι ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις των θαλασσίων σπόρ και όχι μόνο. Η αμμουδερή ακτή και τα πεύκα πολύ κοντά στην ακροθαλασσιά, συνθέτουν ένα όμορφο περιβάλλον, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες ή πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας σε ένα από τα beach bar τις παραλίας.

Η μεγάλη, ασφαλής, αμμώδης παραλία, τα γαλαζοπράσινα χρώματα, και ο προστατευόμενος οικοβιότοπος που την περιβάλει δίνει στο Κέρος μια μαγική εικόνα και ομορφιά. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η μεγάλη της ακτογραμμή την καθιστούν ιδανική επιλογή για θαλάσσια σπορ και ειδικά για wind surfing και kite surfing, για τα οποία παραδίδονται και μαθήματα. Τα ρηχά της νερά βοηθούν στην εκμάθηση των αρχάριων και κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι θαυμαστές του ανέμου απ΄ όλο τον κόσμο, δίνουν ραντεβού στο Κέρος. Σε μικρή απόσταση από την ακτή, θα βρείτε εγκαταστάσεις πολυτελούς οργανωμένου κάμπινγκ, όπως επίσης και χώρο για ελεύθερους κατασκηνωτές. Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και των σπορ.

 

Photo Gallery

Scroll to Top