Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Ο Εβγάτης

416 times

Βρίσκεται στο Νότιο τμήμα του νησιού μεταξύ του χωριού Θάνους και Κοντιά . Από Μύρινα είναι περίπου 8 χιλιόμετρα με κατεύθυνση προς Θάνο και Πλατύ, ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσετε στον περιφερειακό δρόμο προς Κοντιά.
Είναι μία από τις πιο οργανωμένες παραλίες της Λήμνου και μια από τις πιο πολυσύχναστες. Είναι χωρισμένη σε 3 οργανωμένα σημεία που διαθέτουν καφέ-μπαρ, εστιατόριο και δωρεάν πάρκινγκ.

Ο Εβγάτης ή Νεβγάτης, είναι μια σχετικά ρηχή, αμμώδης παραλία, κατάλληλη για παιδιά. Οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν αρκετά θαλάσσια σπορ όπως μπασκέτα στη θάλασσα, βόλεϊ στην θάλασσα, beach-volley, θαλάσσιο σκι ή ποδήλατο κ.α. Μετά το μπάνιο σας, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχους ψαρομεζέδες σε ένα από τα ταβερνάκια της παραλίας ή να επισκεφτείτε το καταπράσινο χωριό του Κοντιά με τους μύλους και τα όμορφα πετρόκτιστα σπίτια.

 

Photo Gallery

Scroll to Top