Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Τα Ρηχά Νερά

473 times

Αυτή η παραλία βρίσκεται στην περιοχή Ανδρώνι και είναι η πιο κοσμική παραλία της Μύρινας, εκεί βρίσκεται το εντυπωσιακό πετρόχτιστο συγκρότημα «ΑΚΤΗ ΜΥΡΙΝΑ», όπου στην δεκαετία του 70'-80' ήταν από τα πιο κοσμικά και δημοφιλή ξενοδοχεία της Ελλάδος. Η παραλία πήρε το όνομά της λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού (αμμώδης παραλία με ρηχά και ζεστά νερά).

Έχει αξιολογηθεί με την γαλάζια σημαία από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια μικρά ξενοδοχεία, εστιατόρια και Beach Bar. Προσφέρεται για θαλάσσια σπορ και παιχνίδια και έχει φανατικούς επισκέπτες όλων των ηλικιών από πολύ μικρές μέχρι πολύ μεγάλες. Από τα μπαράκια της παραλίας θα ακούσεις όλων των ειδών τις μουσικές από ελληνική μέχρι chill out ξένη. Μην παραλείψετε να μείνετε στην παραλία έως την ώρα του ηλιοβασιλέματος, καθίστε αναπαυτικά, απολαύστε ένα ουζάκι με τοπικού μεζέδες ή πιείτε ένα cocktail και αφήστε την εικόνα να σας παρασύρει!

 

Photo Gallery

Scroll to Top