Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Οι παραλίες

476 times

Η Λήμνος είναι το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας , διαθέτει ακτογραμμή 260 περίπου χιλιομέτρων, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν αμέτρητες παραλίες. Περίπου 100 στον αριθμό και γύρω στις 30 προσβάσιμες. Οι περισσότερες παραλίες έχουν άμμο και ρηχή θάλασσα και διαθέτουν τις βασικές υποδομές (ομπρέλες, ξαπλώστρες, κτλ) Σε όλες τις οργανωμένες παραλίες του νησιού οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες διατίθενται δωρεάν ενώ υπάρχουν beachbar–καφέ και εστιατόρια όπου παρέχουν σέρβις στην παραλία με πολύ χαμηλές τιμές.

 

Η πρόσβαση σε αυτές είναι αρκετά εύκολη, με λίγες εξαιρέσεις μιας που το νησί διαθέτει ένα αρκετά καλό οδικό δίκτυο, και προσφέρουν στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ ηρεμίας και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.

Επίσης ακόμη ένα πλεονέκτημα για τον επισκέπτη της Λήμνου είναι ότι στη πρωτεύουσα του νησιού Μύρινα υπάρχουν 3 υπέροχες παραλίες, μόλις 10-15 λεπτά περπάτημα από την κεντρική της αγορά, με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά υπέροχη αμμουδιά και εξαιρετική θέα.

Οι βασικές παραλίες του νησιού μπορούν να χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

Κοσμοπολίτικες, ήσυχες και ερημικές.

 

 

 

 

Photo Gallery

Scroll to Top