Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Θαλάσσια σπορ

22 Μαΐου 2013 431 times

Η μεγάλη ακτογραμμή της Λήμνου, αλλά και οι άνεμοι που πνέουν σε αρκετές ακόμα ακτές της Λήμνου, δίνουν την ευκαιρία να απολαύσει ο επισκέπτης στο έπακρο τα κρυστάλλινα νερά της και τα θαλάσσια σπορ.
Το windsurfing, αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, έχει ήδη πολλούς φίλους και αποκτά καθημερινά περισσότερους. Κι αυτό γιατί είναι μια πρόκληση σε ανθρώπους κάθε ηλικίας για μια δυναμική αναμέτρηση με τα μοναδικά στοιχεία της φύσης τον αέρα και το νερό.
Με το windsurfing μπορεί ν' ασχοληθεί κανείς ολόκληρο το χρόνο, ξεκινώντας από τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες ως τις τελευταίες του φθινοπώρου, όταν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη έχουν ήδη τραβηχτεί έξω από τη θάλασσα.. Το windsurfing, σαν άθλημα, πλησιάζει κατά πολύ την ολυμπιακή ιδέα και ήδη αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα.
Το kitesurf προέρχεται από το συνδυασμό πολλών άλλων αθλημάτων (windsurfing, waterski, wakeboard, paragliding. Ο αναβάτης χρησιμοποιεί ένα μικρό σκάφος, το οποίο οδηγεί ενώ κρατά τη μάτσα, που τον συνδέει με μακριά σχοινιά με τον αετό. Το βασικό χαρακτηριστικό, που διακρίνει το kitesurf, είναι η δύναμη της άντωσης, η τρίτη δηλαδή δύναμη, που έχει προστεθεί, με την οποία ο αναβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την έλξη του αετού προς τα επάνω, για να πραγματοποιήσει πολύ ψηλά άλματα και, κατά συνέπεια, εντυπωσιακότατους ελιγμούς.
Αυτή η δύναμη είναι και το στοιχείο, που διαφοροποιεί το kitesurf από τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα.
Ιδανικές παραλίες για τα παραπάνω αθλήματα είναι του Κέρους, στο Μούδρο και η παραλία του Αυλώνα, στην περιοχή της Μύρινας

 

Photo Gallery

Scroll to Top