Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Περιπατητικές διαδρομές,Πεζοπορία

22 Μαΐου 2013 464 times

Ακολουθώντας τις περιπατητικές διαδρομές θα μας αποκαλύψουν όλες τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού.
• Η διαδρομή που οδηγεί στο εξωκκλήσι της Παναγιάς της Κακαβιώτισσας ξεκινά από την ακτή του Εβγάτη, πηγαίνει μέσα από το χωριό Θάνος και οδηγεί τελικά στο βράχο όπου είναι χτισμένο το εκκλησάκι.
• Η διαδρομή προς τους αρχαιολογικούς χώρους της Ηφαιστείας και του Καβειρίου συναρπάζει. Βρίσκονται λίγο έξω από το Κοντοπούλι του Μούδρου ανεβαίνοντας ένα λόφο φτάνουμε στο Καβείριο.
• Ένα πολύ όμορφο τοπίο αντικρύζουμε φτάνοντας στους καταρράκτες Κατσαΐτη. Ακολουθώντας τη διαδρομή από το τελείωμα της παραλίας του Άη Γιάννη, στο χωριό Κάσπακας, και περπατώντας μέχρι το ρέμα του Κατσαΐτη για να φτάωουμε στους όμορφους καταρράκτες.
• Στις εντυπωσιακές αμμοθίνες φτάνουμε ακολουθώντας ένα χωματόδρομο από το χωριό Κατάλακκος, εκεί η φύση πραγματικά ανταμείβει τον επισκέπτη μια κανονική έρημος στην μέση του πουθενά. Στο τέλος της διαδρομής θα συναντάμε την παραλία Γομάτι.

 

Photo Gallery

Scroll to Top