Σύνδεση Χρήστη

SatisfiedΗ ομάδα του visitmylimnos θέλοντας να δώσει σε όλες τις επιχειρήσεις της Λήμνου μια δυναμική και αξιόπιστη προβολή μέσω της ηλεκτρονικής διαφήμισης έχει σχεδιάσει μια εύκολη και περιεκτική φόρμα καταχώρησης της επιχείρησής σας. Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να είναι βάση των δεδομένων της σημερινής κατάστασης της επιχείρησής σας.

Secure page
Προστατεύουμε τα στοιχεία σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Top Panel

Άγιος Ευστράτιος Παραλίες

Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες στον Αη- Στράτη έρχονται κυρίως για να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά τους. Επίσης είναι δημοφιλής σε όσους ασχολούνται με το υποβρύχιο ψάρεμα.
Οι περισσότερες παραλίες βρίσκονται στη δυτική πλευρά του νησιού. Όσοι δεν διαθέτουν κάποιο μεταφορικό μέσο θα αρκεστούν στην παραλία του οικισμού, η οποία διαθέτει ομπρέλες, ντουζιέρες και καμπίνες για αλλαγή ρούχων. Όσοι διαθέτετε σκάφος μπορείτε να επισκεφτείτε και άλλες μικρότερες παραλίες που δεν προσεγγίζονται διαφορετικά. Επίσης, αν ασχολείστε με το υποβρύχιο ψάρεμα, να έχετε υπόψη σας ότι καλοί ψαρότοποι υπάρχουν γύρω από τις βραχονησίδες Δώδεκα Απόστολοι, Δασκαλιό και Βέλια. Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για τις προσβάσιμες παραλίες του νησιού.

Η παραλία του Οικισμού
Η μοναδική οργανωμένη παραλία στον Άγιο Ευστράτιο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον οικισμό του Αγίου Ευστρατίου. Η παραλία έχει εύκολη πρόσβαση και παρέχει ομπρέλες, ντουζιέρες και καμπίνες για να αλλάξετε.

Του Αγίου Αντωνίου
Μια μικρή παραλία με άμμο και βότσαλο. Βρίσκεται λίγο νότια από τον οικισμό του Αγίου Ευστρατίου και για να την φτάσετε θα πρέπει να περπατήσετε 3 λεπτά περίπου από το τέλος του χωματόδρομου.

Του Αγίου Δημητρίου
Μεγάλη αμμουδιά που βρίσκεται λίγο νότια από την παραλία Άγιος Αντώνιος. Η παραλία προσφέρει εύκολη οδική πρόσβαση, για αυτό και συγκεντρώνει πολύ κόσμο.

Του Τρυγάρη ή Ρηγάρη
Αμέσως μετά από τον Άγιο Δημήτριο βρίσκεται η παραλία Τρυγάρη. Πρόκειται για μια μεγάλη αμμώδη παραλία χωρίς φυσική σκιά. Αφήνετε το αυτοκίνητο στο τέλος του δρόμου και μετά από 5 περίπου λεπτά περπατήματος φτάνετε στην παραλία.

Το Λιδαριό
Μεγάλη και φαρδιά παραλία με άμμο. Χρειάζεται να αφήσετε το αυτοκίνητο στο τέλος του δρόμου, στο ρέμα και να περπατήσετε για 5 περίπου λεπτά.

Το Νεράκι
Ένας μικρός κλειστός κόλπος στο ανατολικό άκρο του Αγίου Ευστρατίου, είναι με άμμο και βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Σπήλαιο του Αγίου Ευστρατίου.

Το Φτελιό
Αρκετά μεγάλη και πολύ πλατιά παραλία με άμμο που βρίσκεται λίγο νότια από το Τρυγάρη. Στην διχάλα που κάνει ο δρόμος κάνετε αριστερά για Φτελιό και δεξιά για Λιδαριό. Ο δρόμος θα σας οδηγήσει ακριβώς στην παραλία.

Του Φράγκου
Μικρή αμμουδιά στο νοτιοδυτικό άκρο του Αγίου Ευστρατίου. Έχει απάνεμα νερά αφού βρίσκεται σε έναν στενό κόλπο ενώ παρέχει εύκολη οδική πρόσβαση.

Η Τρυπητή
Βρίσκεται κοντά στην παραλία του Φράγκου, στο νότιο άκρο του Αγίου Ευστρατίου. Μοιάζει με τον γείτονά της αφού και αυτή βρίσκεται σε έναν κλειστό κόλπο και διαθέτει άμμο.

Το Αλωνίτσι
Η μεγαλύτερη παραλία στον Άγιο Ευστράτιο. Βρίσκεται στο ανατολικό του άκρο. Έχει άμμο με λίγο βότσαλο και ρηχά νερά. Ο δρόμος σταματάει λίγο πριν την παραλία και μετά περπατάτε για 10 λεπτά.

Photo Gallery

Scroll to Top